Ενημέρωση

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόσβαση των γυναικών Ρομά στην Υγεία»

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια σειρά από δια δραστικά webinars τα οποία διοργανώνονται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Πρόσβαση των γυναικών Ρομά στην Υγεία».

Οι γνώσεις που θα λάβετε αφορούν στα δικαιώματα, στην πρόσβαση στην υγεία, στα στερεότυπα γύρω από τους Ρομά, στην πρόληψη & προαγωγή της υγείας, στη σεξουαλική & αναπαραγωγική υγεία και στην αντιμετώπιση & διαχείριση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Δελτίο τύπου

Οι Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου στα πλαίσια ζυμώσεων για προσέλκυση επισκεπτών στο νησί της Σάμου με σκοπό την προβολή και την αύξηση του τουρισμού, συνεργάστηκαν με το Πολωνικό Ελληνικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πραγματοποιώντας μια σειρά προωθητικών ενεργειών στην Πολωνία.

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου πληροφορεί όλους τους φιλόζωους δημότες του ότι θα πραγματοποιήσει μαζικές στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις 11 έως 15 Οκτωβρίου 2021, με τη συνδρομή του εθελοντή κτηνιάτρου Victor Lans.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε χώρο του δήμου, κατάλληλα διαμορφωμένο, στην περιοχή Φουρνιώτικο Ρέμα (αποθήκες του δήμου).

Ώρες προσέλευσης: 09:00 έως 16:00

Ανακοίνωση

Το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί  το τετραήμερο 25-26-27-28 Σεπτέμβρη 2021 στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου με οικοδεσπότη  και διοργανωτή την Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου.

Το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη του  δικού μας παιδιού και πρώην   καλαθοσφαιριστή   Νικόλα Μαθιού που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή κάνοντας αυτό που τόσο αγαπούσε , παίζοντας μπάσκετ…

Δελτίο τύπου

4η μέρα ΕΥΡΩΠΑΪΚHΣ ΕΒΔΟΜAΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚOΤΗΤΑΣ

 

"Ηχορύπανση;

Όχι ευχαριστώ!

Ας γίνουμε η λύση του προβλήματος"

Ευχαριστούμε για την συνεργασία το

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Τ.Τ Καρλοβάσου και το

ΚΤΕΟ ΣΑΜΟΥ ΕΠΕ.

"Αγώνες ποδηλασίας για μικρούς και μεγάλους στην παραλιακή Καρλοβάσου"

Ευχαριστούμε το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου,τον σύλλογο ΟΙ ΙΔΈΕΣ ΜΑΣ και τον Προαστιακό Καρλοβάσου

για την συνεργασία.

Στιγμιότυπα από τις δράσεις !!!

 

Ανακοίνωση

3η μέρα ΕΥΡΩΠΑΪΚHΣ ΕΒΔΟΜAΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚOΤΗΤΑΣ

Διαγράμμιση οδών και οδοστρωμάτων για την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων εντός της πόλεως Καρλοβάσου.

"Γνωρίζοντας τον κύριο ΚΟΚ, μένω ασφαλής, μένω υγιής"

Σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Καρλοβάσου και την

Σχολή Οδηγών του

κ. Μάη Ιωάννη.

Στιγμιότυπα από τις δράσεις !!!

Δελτίο τύπου

1η μέρα ΕΥΡΩΠΑΪΚHΣ ΕΒΔΟΜAΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚOΤΗΤΑΣ 2021

Με βραδινή ποδηλατάδα ξεκίνησε φέτος ο Δήμος Δυτικής Σάμου την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που έχει ως θέμα «ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ » και ως σύνθημα το «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς».

Με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Βαλασκατζή πραγματοποιήθηκε βραδινή ποδηλατική διαδρομή από το κέντρο της πόλης στο λιμάνι Καρλοβάσου με μεγάλη συμμετοχή ποδηλάτων ανεξαρτήτως ηλικίας.